OM MIG

Minnen för livet, men också något som betyder något

Syftet med hemsidan är inte mycket mer än att bara dokumentera saker för mig själv, men också för andra som kanske har nytta av innehållet. Därför har jag byggt upp sidan utifrån sådat som jag är engagerad inom eller tycker är roligt och/eller viktigt att skriva om. Det är väl också därför skrivandet behöver fortsätta finnas kvar.

För att innehållet ska få mer uppmärksamhet är det ytters viktigt att informationen kan spridas vidare så att man kan nå en större grupp. Men, det är nog inte mitt ansvar eller intention primärt. Det enda jag kan ansvara för är egentligen att dela med mig, sen hur långt vi når ligger inte i mina händer.

Vem är jag?

Jag är född 1987 i Stockholm, närmare bestämt Botkyrka. Det är också här jag har växt upp. Ganska tidigt fick jag upp intresset för fotbollen. Till en början var jag nog inte så bra, men mycket träning och positiv motivation gjorde att det blev roligare och jag kunde utvecklas. Därför har jag alltid haft fotbollen på min fritid. Jag har haft olika roller i idrottsföreningen Konyaspor bland annat. Eftersom fotbollen handlar mycket mer än bara fotboll så kommer nog denna sociala aktivitet alltid finnas i mitt liv mer eller mindre. Därför har jag valt att ge en egen del för ”idrott och hälsa” i min hemsida.

Jag gick i universitet i Uppsala och utbildade mig till Apotekare. Jag tog mitt examen 2014 och har arbetat sen dess. Detta är min profession och huvudsakliga sysselsättning. Efter att ha jobbat några år på apotek gick jag vidare till läkemedelstillverkning och nu har jag min arbetsplats på ett sjukhus. Även denna del får en egen sida på min hemsida under rubriken ”Farmaci”.

Något som jag har tyckt om att göra på sistone är att resa och göra resevlogg. Detta ger en möjlighet för mig att upptäcka nya platser, lära mig nya saker. Det är också väldigt kul att redigera videon som jag därefter publicerar på min youtube-kanal. Mina inlägg, både som video, men även blogg och podcast läggs upp på min hemsida.

Något jag kan lägga till som en sista punkt är att jag även läst på folkhögskola till journalist, och publicerat en bok. Just nu har jag två böcker till under process, men när det blir färdigt är fortfarande oklart.

Avslutningsvis så vill jag verkligen inte uppfattas som en person som tycker om att synas, tar plats, utan snarare som en person som tycker om att dela med sig av olika upplevelser, erfarenhet. Jag är också väldigt nyfiken som person,  tycker om att lära mig saker, lyssna på andra och ta till mig kunskap.

Hoppas att ni tycker om min hemsida och följer mig på mina sociala medier.

Hälsningar!

Bayram Uludag 2024-06-27