Nu går den att beställa

Nu är den här! Äntligen går det att beställa boken. Det tog för mig 2,5år att skriva boken och få den publicerad. Det här är den första boken jag har skrivit och kanske inte lika bra som många andra böcker inom ämnet. Men den är personlig och tar upp delar som du inte kan hitta i andra böcker.

Min förhoppning är att fortsätta skriva. Jag har ett par idéer. Det är krävande och tar tid att skriva. Men när allting är färdigt och du ser en slutprodukt så blir du glad. Jag hoppas att boken ska komma till nytta. Att beslutsfattare ska få en perspektiv på invandringen. Att läsarna ska känna mer medmänsklighet och inse att vi lever i ett globals samhälle där vi inte kan exkludera olika grupper.

Invandringen som alltid har funnits med aldrig uppskattats 

Du kan köpa boken genom att klicka på länken: