När naturen har något att berätta

Du är i ett fas i ditt liv där du inser att de som sa att de alltid skulle finnas för dig inte finns längre för dig. Du likasom alla andra har säkert känt den känslan av att vara ensam för att de andra valt att inte vara vid din sida. Det är ganska vanligt att de som blir kvar till slut är oftast din familj. Det kan vara dina föräldrar eller dina syskon.

Igår var jag ute på en löprunda. Det var soligt men inte varmt. löven hade precis börjat tappa sitt gröna färg och marken kändes vått. När jag närmade mig Flottsbro, precis innan bron såg jag något som fick mig att stanna till. Det var små röda bär på ett träd med gröna blad. Det var rönnbär jag såg. Alla bär hade antingen ramlat eller blivit uppäten. det var bara en enda klase kvar.

När alla andra har lämnat dig så är det bara de nära som finns kvar.

Jag valde att ta en bild på det jag såg och ville dela med mig så att ni också kan vara uppmärksam av alla under och de budskap naturen har för oss. Det gäller bara att vara medveten om det och ha tid för att se datta. Att kolla på något är inte samma sak som att se något. Ibland kollar vi på en massa saker utan att se vad den vill visa oss.