En vecka i Lindesberg

Denna vecka var jag i Lindesberg. Jag kom dit Söndag kväll och gick ner till Lindessjön. Där såg jag två barn som var 12 år och fiskade. Den ena pojken fick upp en gädda precis när jag var där och den andra pojken filmade det hela. När de hade fått upp fisken och tagit bild så släppde de iväg fisken igen.

image-6

 

De två första nätterna sov jag över i statshotellet, resterande nätter bodde jag i lillstugan. Båda låg på samma gata som apoteket så jag hade ca 200 meters promenadväg till jobbet.

image-1

image-2

Lindesberg är en väldigt vackert plats att besöka. Det är många restauranger och pizzerior i området. Det finns en äventyrsbad och en liten biograf. Det bästa med Lindesberg tyckte jag var Lindessjön som ligger så fint placerad i Lindesberg. Det finns bra promenadvägar och löpbanor.

image-3

image-4

Lördagen avslutades med en gemensamt middag och därefter åkte jag vidare till Stockholm för att på Söndagen bege mig mot nya mål.

image-5