Apotek Hjärtat Skärholmen

Apotek Hjärtat Skärholmen Bayram Uludag

Summary:

User Rating: 5 (1 votes)

Jag tror att mina kunskaper kan utvecklas om jag får möjligheten att testa på flera apotek. Därför valde jag att 3 dagar av min praktik vara på Apotek Hjärtat i Skärholmen Centrum. Apotekschefen Aram El Khoury har varit en riktig dörröppnare som presenterade mig för varje personal, gick igenom alla rutiner som de har i apoteket, det kändes tryggt att få det stödet. Han har också fått ihop ett arbetsgäng som verkligen gör ett bra jobb.

Jag tänkte sammanfatta mina 3 dagar i Skärholmen:

Hjärtat i Skärholmen skiljer sig ifrån Tumba på det viset att Skärholmen är mycket större, både till bemanning, utbud och lokal. Personalen har rymliga personalrum med omklädningsrum och matsal. Det finns också lokaler som är lämpad för kompetensutveckling. Lokalen är välanpassad för en riktigt bra apoteksverksamhet.
Man har barnspecialistmottagning i Skärholmen, vilket gör att det är mer vanligt att man får expediera läkemedel som är utskriven till barn. Doseringar till barn kräver ännu större försiktighet och noggrannhet. Personalen i Apoteken är otroligt kunnig och rutinerad. Varje kund blir bemött på ett bra sätt och varje kund får den tid hen behöver. Sista dagen kom en kund fram och frågade efter mitt namn, hon tyckte att jag var väldigt trevlig och kunnig. Att få sådant positiv feedback gör alltid en glad.

Om mindre än 3 månader börjar jag min tjänst som Ambulerande farmacevt i hela landet. Ser fram emot det…..